Kwanyoo Spa & Massage

Oljemassage

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår oas av avkoppling och välbefinnande, där varje behandling är en resa mot total harmoni och balans.

Oljemassage

Upplev total avkoppling med vår lyxiga oljemassage! Vi använder olja som mjukar upp spända muskler och ger din hud en silkeslen känsla. Oljemassage är perfekt för att minska stress, förbättra blodcirkulationen och ge en djup känsla av välbefinnande. Låt oss skämma bort dig och ge din kropp och själ den omsorg de förtjänar. Boka din oljemassage idag och känn skillnaden!

Upplev lyxen av vår Oljemassage

Mjukar upp stela muskler och löser upp spänningar med olja. Vid 60 minuters behandling får du en helkroppsmassage men med fokus på rygg och nacke, eller anpassat efter dina önskemål. Vid 90 minuters behandling får du en välgörande helkroppsmassage, där vi använder oljor för att ge en djupt avslappnande upplevelse anpassad efter dina behov. Vi använder mjuka, rytmiska rörelser för att skapa total avkoppling och välbefinnande.

Återställ balansen i kropp och själ

Vår Oljemassage är utformad för att lösa upp spänningar i musklerna, främja cirkulationen och öka flexibiliteten samtidigt som den ger en djup känsla av avkoppling. Genom att kombinera mjuka strykningar med tryckpunktsterapi skapas en helande upplevelse som främjar inre lugn och välbefinnande.

Vad väntar du på...

Kontaktuppgifter

Nedanför hittar du våra kontaktuppgifter. Vi återkommer till dig så fort som möjligt. 

Adress

Strandvägen 3, 272 31, Simrishamn

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-19:00
Lör: 10:00-19:00
Sön: Stängt

Kontakt

Telefon: 0760810789
Email: info@kwanyoo.se

Skicka meddelande

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Lär dig mer