Kwanyoo Spa & Massage

Ansiktsmassage

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår oas av avkoppling och välbefinnande, där varje behandling är en resa mot total harmoni och balans.

Ansiktsmassage

Kom och njut av vår avslappnande ansiktsmassage! Vi använder sköna och mjuka rörelser tillsammans med naturliga produkter som får din hud att kännas fräsch och strålande. Vi ser till att ditt ansikte får nytt liv och du känner dig riktigt bortskämd. Ta en paus från vardagen och boka din tid hos oss idag – ditt ansikte kommer att tacka dig!

Stråla med skönhet: Utforska vår ansiktsbehandling

På Kwanyoo Spa & Massage erbjuder vi ansiktsbehandling.

Vi erbjuder en komplett upplevelse för ditt ansikte. Vår behandling inkluderar bland annat en närande kräm, en uppfriskande mask, en skonsam skrub och en avslappnande ansiktsmassage mm. Varje steg är noga utvalt för att ge din hud maximal glans och friskhet.

Upptäck en värld av avslappning

Vare sig du behöver återfuktning, rening eller anti-aging-effekter, anpassar vi vår ansiktsmassage för att passa dina individuella behov och önskemål. Vi använder enbart högkvalitativa produkter som är skonsamma mot din hud och ger långsiktiga resultat.

Njut av en stunds avkoppling och lyx hos oss där varje ansiktsmassage är en resa mot skönhet och välbefinnande. Ge dig själv den omsorg och uppmärksamhet du förtjänar.

Vad väntar du på...

Kontaktuppgifter

Nedanför hittar du våra kontaktuppgifter. Vi återkommer till dig så fort som möjligt. 

Adress

Strandvägen 3, 272 31, Simrishamn

Öppettider

Mån-Fre: 11:00-19:00
Lör: 11:00-17:00
Sön: Stängt

Kontakt

Telefon: 076-0810789
Email: info@kwanyoo.se

Skicka meddelande

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Lär dig mer