Kwanyoo Spa & Massage

Rygg & Fotmassage

Ge dig själv den ultimata avkopplingen med vår kombinerade Rygg- och Fotmassage på Kwanyoo Spa & Massage i Simrishamn.

Rygg & Fotmassage

Kwanyoo Spa & Massage bjuder in dig till en värld av avkoppling och välbefinnande genom vår exklusiva Rygg & Fotmassage. Denna behandling är designad för att lindra spänningar, minska stress och ge dig en känsla av totalt välbefinnande.

Dubbel Avkoppling: Rygg- och Fotmassage

Under behandlingen får du njuta av skickligt utförda massagegrepp som riktar sig mot din rygg och dina fötter samtidigt. Vår erfarna massör kommer att använda olika tekniker för att lösa upp spänningar och främja avslappning i hela kroppen.

Rygg- och Fotmassagen är inte bara avslappnande, utan den kan också bidra till att förbättra cirkulationen, lindra smärta och öka flexibiliteten. Efter behandlingen kan du känna dig som en ny person – avslappnad, förnyad och full av energi.

Lindra spänningar och förnya dina fötter

Vår behandling börjar med en avkopplande ryggmassage som löser upp spänningar och ger en känsla av lugn. Därefter masserar vi dina ben och fötter med välgörande oljor. En djupgående fotmassage med tryckpunktsfokus lindrar smärta och trötthet, vilket ger fötterna nytt liv.

Ge dina fötter den omsorg de förtjänar och upplev en känsla av lätthet och förnyelse. Välkommen att boka din tid hos oss och känn skillnaden.

Vad väntar du på...

Kontaktuppgifter

Nedanför hittar du våra kontaktuppgifter. Vi återkommer till dig så fort som möjligt. 

Adress

Strandvägen 3, 272 31, Simrishamn

Öppettider

Mån-Fre: 11:00-19:00
Lör: 11:00-17:00
Sön: Stängt

Kontakt

Telefon: 0760810789
Email: info@kwanyoo.se

Skicka meddelande

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Lär dig mer